Hvad
Hvor
Hvornår

Aerosmith

Billetter til Aerosmith, 2014 Horsens

Til sommer kan fans og rockelskere glæde sig over, at Horsens skal være værter for det amerikanske rockband og deres hitparade, når de indtager Fængslet den 6. juni 2014. Koncertens supportnavne er nu offentliggjort, og Walking Papers og Pretty Maids er de hotte navne som starter rock-festen på Fængslet. Med ingen mindre end Guns N’Roses bassist gennem 12 år, Duff McKagan på bas, mønstrer Walking Papers også ex-Screaming Trees Barrett Martin (trommer), samt The Missionary Position’s Jeff Angel (vokal, guitar) og Benjamin Anderson (keyboards). Pretty Maids er Horsens helt egen hjemmedyrkning – et heavy rock band med en lyd, som kan beskrives som klassisk guitar-inspireret heavy rock med en stærk understregning af de melodiske elementer.

Efterspørgslen på billetter til Aerosmith koncerten har været så overvældende, at koncerten nu føres udenfor fængslets mure  –  kun 3 dage efter Metallica har trykket den af i Horsens overtager Aerosmith scenen  – og dermed bliver der frigivet ekstra billetter til salg.
Aerosmith, som var et af de mest populære hard rock-bands i 70'erne, stil-lagde lyden af hård rock og heavy metal gennem de efterfølgende to årtier, med deres pikante, bluesy vibe. Den Boston-baserede kvintet fandt den gyldne middelvej i lydbilledet, der befandt sig mellem  Rolling Stones og den mere suave og flamboyante stil som New York Dolls. De udviklede en tilbagelænet, beskidt riff-orienteret boogie, der var loose og swingende og hård som en diamant. I mellemtiden har de udviklet en prototype for stærke power ballader. Aerosmith’s evne til at beherske både ballader og rock & roll har gennem de sidste 40 år gjort dem ekstremt populære.

Få bands har som Aerosmith overlevet årtiers udsvævende liv og ovenikøbet blevet  et af historiens største rockbands. Aerosmith, der allerede i halvfjerdserne skrev uforlignelige albums som " Toys In The Attic " og " Rocks", har kæmpet med både stofproblemer og interne konflikter, og oplevede et comeback med de fantastiske albums ”Pump” og ”Get A Grip”. Aerosmith er det amerikanske rockband, der har solgt flest albums nogensinde med over 150 millioner solgte eksemplarer.

Med guld og platin salg på næsten hvert album , udsolgte tournéer, æret med en plads i The Rock N Roll Hall of Fame og modtagere af adskillige priser, skulle man måske tro at Aerosmith ville hive stikket. Men bandet fortsætter med at tournére og udgive albums med utrættelig kraft. En karriere der nu strækker sig over fem årtier! Deres stadigt voksende fanskare, med nye lyttere fra forskellige generationer er beviset på Aerosmith’s vitalitet.

Legender, ikoner, idoler - kald dem hvad du vil… med kæmpehits som "Sweet Emotion", “Same Old Song And Dance”, "Walk This Way”, ”Love In An Elevator”, "I Don't Wanna Miss A Thing", “Amazing”, “Jaded”, “Janie’s Got A Gun”, “Cryin’”, “Dude (Looks Like A Lady)”, “Livin’ On The Edge” sætter Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton og Joey Kramer rock i stjernehimlen!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.