Hvad
Hvor
Hvornår
OBS: TV-optagelse

Adam & Noah

Adam & Noah på Bremen Teater

'Sker der dansker!? Adam & Noah på DK-turné

Efter at billetterne til to shows på Bremen Teater blev revet væk på få dage, drager Adam & Noah nu konsekvensen og turnerer Danmark rundt.

Danskeren har talt! Få dage tog det, før samtlige billetter var revet væk til Adam & Noahs live-debut på Bremen Teater. Det samme gjaldt ekstrashowet. Efterspørgslen er enorm, og nu drager duoen konsekvensen med et tredje ekstrashow på Bremen OG en Danmarks-turné.

De to unge fyre er blevet en Facebook-sensation med små videoklip, hvor de på satirisk vis tager danskeren under lup. Emner som bryllupper, danske udtryk og ordsprog og Folketingsvalget har allerede fået en overhaling.

På Facebook har Adam & Noah små 200.000 følgere, og deres videoer har typisk mellem en halv og to millioner visninger. Og i efteråret indtager Adam & Noah tilmed tv'er landet over, når de på DR2 bliver sat i uvante situationer hos den almene dansker.

Og så, til februar, prøver ghettoens svar på Gøg & Gokke for første gang kræfter med de skrå brædder i Bremen Teater, inden de i marts hopper i tour-bussen og drager land og rige rundt.

Det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig, når de to forsøger at nå frem til et svar på deres evige spørgsmål: 'Sker der, dansker!?

Aldersgrænse: min. 11 år.

 

OBS: TV-optagelse

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.