Hvad
Hvor
Hvornår

Aarstidernes LandKøkken

Billetter til Aarstidernes LandKøkken, 2012 Humlebæk

Aarstidernes LandKøkken på Krogerup Avlsgaard

Kom til landkøkken med Aarstidernes køkkenchef Thomas Castberg på Krogerup Avlsgaard

Aarstidernes sørger for maden…
Aarstidernes Køkkenchef Thomas Castberg og hans team af kokke laver en skøn økologisk middag ud fra de varer der er i sæson. Vi fokuserer på det enkle og velsmagende måltid baseret på årstidernes bedste råvarer.
Gør det nemt og hyggeligt for dig selv og din familie, og få inspiration til at trylle vinterens råvarer om til skønne retter.
Gårdbutikken holder åben
Gårdbutikken er altid åben til et landkøkken. Der er mulighed for at købe en masse skønne økologiske varer lige til at tage med hjem. Find også inspiration blandt kogebøger og et udvalg af kokkenes yndlingsredskaber som knive, skærebrætter, mandolinjern og gode gryder og pander.
Drikkevarer til middagen købes i gårdbutikken til butikspriser. Der er et stort udvalg af økologisk vin, øl, kaffe, juice og safter.

For både voksne og børn
Børn er altid velkomne, husk dog at købe en børnebillet. Så sørger vi for, at der er mad og plads til alle. Har du spørgsmål til Aarstidernes Landkøkken, er du velkommen til at skrive til Thomas Castberg på thc@aarstiderne.com

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.