Hvad
Hvor
Hvornår

A$AP MOB

Billetter til A$AP MOB, 2014 København V

Med A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Ant og A$AP Twelvy i spidsen kan man 3. november for første gang i Danmark opleve de hypede hip-hoppere A$AP Mob. Det bliver desuden også eneste koncert kollektivet spiller i Skandinavien i løbet af deres efterårsturné.

Kollektivet, der har rødder i Harlem, New York, består af bl.a. rappere, videoinstruktører og designere, der i 2007 fandt sammen i egenskaben af deres fælles interesse for udøvende kunst, mode og ikke mindst musik. I 2012 udgav A$AP Mob deres første mixtape Lord$ Never Worry. Det er siden blevet til singlerne Thrillmatic, Xscape og den netop nu aktuelle Hella Hoes. Den 25. august udkommer debutalbummet L.O.R.D.

Den populære frontmand A$AP Rocky gæstede København sidste forår, hvor han spillede foran et totalt udsolgt Falconer og efterfølgende igen med succes til dette års Northside Festival, som Gaffa kvitterede for med en 5-stjernet anmeldelse. A$AP Ferg gæstede også dansk jord denne sommer, da han med stor succes optrådte på årets Roskilde Festival.

Arrangementet er blevet flyttet til Store Vega. Dato og tid er uændret, og billetten kan naturligvis benyttes på det nye spillested.  

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.