Hvad
Hvor
Hvornår

50'er fest i VEGA

Billetter til 50'er fest i VEGA , 2012 København V

VEGA og Golden Days præsenterer

Nye navne til årets 50'er fest
Hele VEGA er i spil lørdag den 8.september, når det gamle Folkets Hus i samarbejde med Golden Days festivalen inviterer til kæmpe 50'er fest med Emil Thorup som vært. Musikalske gæster som Freja Loeb og Ane Trolle m. fl. vil i løbet af aftenen optræde med DR Big Bandet og Beatophonics.

Lørdag den 8. september bliver hver og én af VEGAs tidstypiske kvadratmetre udnyttet, når dørene slås op til en storstilet 50'er fest. DR Big Bandet indtager Store VEGA, Beatophonics spiller kendte rock'n'roll hits fra rockens begyndelse i Lille VEGA, og Loungen bliver omdannet til et stort cocktailparty fyldt med Mad Men og damer.

Aftenens vært
Emil Thorup er vært for 50'er-festen, og han skal holde styr på løjerne. Han kan normalt opleves på DR Mama og var tidligere i år vært for det danske Melodi Grand Prix-show. Som den eksemplariske vært han er, vil Emil Thorup sørge for, at alle gæster har en fest og får fyldt noget i glasset. Han vil nemlig bevæge sig rundt i hele huset for at tage del i festen på dansegulvet samt introducere de forskellige kunstnere.

Musikalske gæster på scenen VEGA har været heldige at booke DR Big Bandet til at stå for swingfesten i Store VEGA. De bliver denne aften anført af den legendariske dirigent Ib Glindemann. Han bragte sammen med Ib *Rock

Jensen og Preben Uglebjerg rock'n'roll til Danmark i 1956, da de sammen med danselæren, Børge Kisbye arrangerede en rockkoncert i KB Hallen. Børge Kisbye havde tidligere haft succes med et arrangement, hvor de unge kunne dyrke rulleskøjte og rock 'n' roll - dans.

DR Big Bandet og Beatophonics får i løbet af aftenen selskab af store danske kunstnere. Blandt andre vil Ane Trolle (Balstyrko og Trolle/Siebenhaar) og Freja Loeb indtage scenen og give deres version af klassiske 50'er-hits. Flere musikalske gæster tilføjes løbende.

Fest fortsætter
Efter live-shows'ene fortsætter festen til ud på natten i Lille VEGA, hvor Frankie Teardrop DJ Team og DJ Cille Veje med special guests får dansegulvet til at gløde. Det vil være muligt at købe billetter i døren kun til festen efter aftenens live-shows. Prisen vil være 100 kr.

Udover musikken er huset fyldt af aktivitet. Man kan få poesi og seksualvejledning på dametoiletterne, udleve sin indre Kennedy på tale-karaoke-vognen, blive stylet i 50'er-stil, og der kommer både en gammeldags pølsemand og ismand forbi, så man ikke skal gå sulten i seng.

Man kan varme op til festen allerede fra klokken 15 i Rejsbygade med folkekøkken, mulighed for styling og danseskole.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.