Hvad
Hvor
Hvornår

2BE1 SHOW ''På godt og ondt''

Billetter til 2BE1 SHOW ''På godt og ondt'', 2012 Aalborg

2Be1 har igennem årene medvirket i et hav af radio og TV programmer, og optræder Live med dette helt nye show
”PÅ GODT OG ONDT”

2Be1’s show er en fantastisk oplevelse hvor en virkelig smittende glæde, koregrafi Galla tøj, lyseffekter & store rober, er blevet et varetegn der gør, at også er noget for øjnene, når 2Be1 optræder.

Showet ”PÅ GODT OG ONDT” er fest, humør, og fællessang i 2 afdelinger, hvor 1 afdeling er baseret på 2BE1’s Nyeste CD udgivelse (cd udkommer d. 7 oktober) og 2 afdeling er et regulært slagershow, med de bedste danske slager, kitsch og Grandprix hits fra de sidste 5 årtier.

Duoen har eksisteret siden 1997, men har målrettet siden 2003 arbejdet med det ene mål, at blive Danmarks nye slagerpar. Den ihærdige arbejdsindsats har båret frugt og duoen er i dag, af mange kendte som Danmarks Moderne Slagerpar, og den nye dansktopgenerations Hr. & Fru Danmark.

Duoen blev i 2008 indstillet til nominering ved Danish Music Awards i kategorien årets dansktopudgivelse, og senest har 2BE1 i 2011 opnået finaleplacering i årets dansktoptalent 2011. -S-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.