Hvad
Hvor
Hvornår

2014 Nordic FIM Speedway Grand Prix

Billetter til 2014 Nordic FIM Speedway Grand Prix, 2014 Vojens

Ole Olsen har gjort det igen!
Speedway Grand Prix i Vojens 2014.

BSI Speedway og Speed Sport har indgået aftale om Nordic FIM Speedway Grand Prix den 13. september 2014 på legendariske Vojens Speedway Center.
-  Jeg er naturligvis både glad og stolt over al den støtte, jeg har fået fra både sponsorer og fans, samt på Vojens Speedway Center’s facebookside. Derfor er det glædeligt, at det er lykkedes at få Grand Prix’et tilbage - udtaler Ole Olsen og fortsætter: - Det er en speciel ære at få det i 2014, hvor dansk motorcykelsport (Danmarks Motor Union) fejrer sit 100 års jubilæum, hvilket vi selvfølgelig også vil fejre på behørig vis i forbindelse med løbet.
Direktør Paul Bellamy BSI Speedway udtaler: - Vi er begejstrede for at vende tilbage til Vojens Speedway Center med 2014 Nordic FIM Speedway Grand Prix. Vojens har en lang og succesrig historie og er en institution i sig selv inden for speedwayverden og derfor er det helt naturligt også at fejre 100 års jubilæet for dansk motorcykelsport på denne arena. Vi vil fortsat i et tæt samarbejde med Speed Sport arbejde på at forbedre stadionfaciliteterne i fremtiden.
-  Danmarks Motor Union (DMU) fejrer til næste år 100 års Jubilæum. Gennem de seneste fire årtier har ikke mindst Vojens Speedway Center indtaget en særlig plads i bevidstheden hos speedwayfans. Det er derfor en stor og glædelig nyhed, at Vojens i 2014 er tilbage i Grand Prix-kalenderen. DMU ønsker i den forbindelse at sende en særlig tak til den internationale promotor BSI speedway, samt den lokale arrangør Speed Sport for det fine samarbejde, der har været gennem årene. Et samarbejde som til næste år har sikret, at Vojens indtager sin velfortjente plads i både Grand Prix-kalenderen og i DMU’s 100 års jubilæumsprogram - udtaler Formand Jørgen Bitsch, Danmarks Motor Union.
Priserne fra 2012 er fastholdt, men speedwayfans kan få en ekstra rabat på ståpladser og udvalgte Tribune pladser, hvis de køber billetter inden den 31. december på www.billetlugen.dk eller på telefon 70 263 267, samt i alle landets FONA butikker. Priser fra kr. 50 til kr. 550,- (indtil 31. december).
Sikre dig dine billetter nu til et kæmpe VM-brag på Vojens Speedway Center.
Vi ses i Vojens!

Der kan opnås gode rabatter ved køb inden den 30.04.2014

Kørestolspladser sælges via Call Center tlf. 70 263 267.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.