Hvad
Hvor
Hvornår

1349 (N)

Billetter til 1349 (N), 2011 København K

Koncerten med 1349 (N) er aflyst. For at se regler om refundering, klik her

Senest har 1349 spillet på dette års Roskilde Festival og gæster nu The Rock CPH!

1349 er et af de førende norske black metal bands, og tæller medlemmer fra bandsene Alvheim og
Satyricon.

I 2003 skrev de kontrakt med Candlelight Records og udgav deres debutalbum "Liberation" i april 2003. Herefter fulgte udgivelserne "Beyond the Apocalypse" i 2004, og "Hellfire" i 2005. Imellem indspilningerne tournerede 1349 med bl.a. Celtic Frost, Gorgoroth og Carcass, samt optrådte på festivaler som Wacken, Summer Breeze, Hellfest og SXSW.
I 2009 udgav bandet sit fjerde album “Revelations of the Black Flame” med Tom G. Warrior co-mixing sammen med Ravn. På dette album udforsker de den langsommere, mørkere og mere ambiente side af black metal.
Albummet "Demonoir", der er bandets mest brutale udgivelse til dato, fulgte i 2010 med Indie Recordings som nyt label. Dette album viser at bandet er blevet i stand til at blande det dybere og mere dystre mørke med ekstrem intensitet og giftig aggression. Det er endnu et bevis på bandets innovative tag på Black Metal. -S-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.