Hvad
Hvor
Hvornår

1- Day Hardcore Showdown

Billetter til 1- Day Hardcore Showdown, 2012 København V

Lørdag d. 21 juli 2012 åbner vi op for den anden udgave af 1-DAY HARDCORE SHOWDOWN i hjertet af København – nærmere betegnet i Pumpehusets to nyistandsatte sale samt deres hyggelige gårdmiljø. Ved hjælp af en bred vifte af internationale artister og internationale brancheorganisationer skal eventen være med til at gøre opmærksom på nogle af de essentielle mærkesager som dansk kulturliv har været slemme til at tabe på gulvet.

Musikalsk set kredser eventen om hardcore og punk i alle de forskellige afskygninger der findes. Fællesnævneren er engagement, intelligens, stillingtagen, respekt og et løfte om ikke at vende den anden kind til eller forblive stille.
1-DAY HARDCORE SHOWDOWN er med til at vise et alternativ til dansk musik-industri og samtidig informere om at der er gode grunde til at tænke over miljøet, begrebet alkohol-”kultur”, fødevareindustrien, dyrerettigheder og menneskerettigheder for forhåbentlig at agere derefter og gøre en forskel. Alt dette uden en formålsløs og sløret parti-politisk agenda.

1-DAY HARDCORE SHOWDOWN vil samle lige knapt 2 håndfulde artister, der alle har et helt særegent udtryk og er med til at flytte grænser på hver deres måde. Det kan være lyrisk, musikalsk, kulturelt, personligt eller noget helt andet. Det er essentielt at eventen på dén facon ikke er dogmatisk begrænset og er i stand til at skue fremad med respekt for historien.
Løbende vil vi opdatere de officielle sites med bekræftede artister, konkurrencer, nyheder, samarbejdspartnere og meget mere!-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.