Hvad
Hvor
Hvornår
3. juni

África Negra (ST)

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Lør., 03. juni 2017, 21:00
- África Negra (ST)
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til África Negra (ST), 2017 København N

Med legende improvisationer i polyrytmiske forløb sætter legenderne af São Tomé og Príncipes dansemusik kroppen i svingninger

Igennem fire årtier har África Negra været den vigtigste musikambassadør for São Tomé og Príncipes populære og traditionsrige dansemusik, der trækker tråde til både den ghanesiske rumba, soukous, og portugisisk folkemusik.

De syv musikere er levende legender på øgruppen, og har med deres særlige blanding af groovende rytmer tilsat energiske sceneoptrædener, skabt sig et navn i resten af verden.

África Negra blev første gang samlet i 1974 omkring øgruppens udendørs danseklubber, “fundoes”, som hver eneste lørdag sprydler af musikalsk energi. Efter deres debut i start 80erne, på et portugisisk pladeselskab, begyndte de at tunere i regionen omkring Guineabugten og rygterne om deres groovende og polyrytmiske musik spredte sig som en steppebrand.

Efter nogle års tavshed vendte gruppen stærkt tilbage i sommeren 2014 med turné i Vestafrika, Europa og Sydamerika. I front er stadig João Serias’ melodiøse vokal, der bakkes op af Albertinos’ legende og rytmiske basgange, som hverken har mistet opfindesomhed eller styrke, men er blevet ved med at udvikle sig igennem snart fire årtier.

Musikerne spiller med en uændret vitalitet og er eminente til at fange deres publikum, når de i legende improvisationer med polyrytmiske forløb og guitarbåret melodier, sætter kroppen i svingninger.

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Lør., 03. juni 2017, 21:00
- África Negra (ST)
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.