Colin Stetson (US) KØBENHAVN K - Billetter

Colin Stetson (US) KØBENHAVN K - Billetter
fr, 01-09-17, 21:00 JAZZHOUSE
Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 KØBENHAVN K

Mere information ...

Prisoversigt

Bestil billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Colin Stetson (US), JAZZHOUSE, 01-09-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 160,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • Mobilbillet - Download billetter på mobilen
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
JAZZHOUSE
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Colin Stetson, der er aktuel med mesterværket ‘All This I Do For Glory’, skaber enestående og eksplosive soniske rejser alene på scenen med sin saxofon. Nu vender han tilbage til Jazzhouse, hvor han tidligere har givet sublime koncertoplevelser.

»Colin Stetson is a musical genius«. Så enkelt kan det siges, og så enkelt bliver det sagt i Exclaims anmeldelse af den amerikanske saxofonists nyeste solo-epos, albummet ‘All This I Do For Glory’, som Exclaim tildeler topkarakteren 10/10. Men at være vidne til Colin Stetsons gennemmusikalske, fysiske og nærmest jordskælvsfremkaldende tilgang til saxofonen er også en voldsom og sublim oplevelse, der uden problemer favner så forskellige genrer som jazz, klassisk minimalisme, ambient dronemusik, metal og meget mere.

Listen af fans og samarbejdspartnere er da også tilsvarende lang. At alle fra Lou Reed og Tom Waits til Bon Iver, Hamid Drake og LCD Soundsystem har inviteret Stetson til at samarbejde siger en del om hvilken respekt han nyder i mange dele af den musikalske verden. Stetson har også haft et længere og frugtbart samarbejde med violinist Sarah Neufeld, og med hende gæstede han Jazzhouse i 2015, hvor bl.a. Informations Ralf Christensen blev blæst bagover og efterfølgende skrev:

»Som et nukleart søuhyre sætter Stetson ikke bare vores kroppe, men hele koncertrummet i lavfrekvent bevægelse. Omkring os begynder interiøret at rasle og sitre under bassaxofonens brutale vælde, ja, den resonerende sal bliver en forstørrelse af, hvad der foregår i vores kroppe, af hvordan vores indre organer kommer i affekt under mandens monstrøse ind- og udåndinger.«

På det seneste har Stetson været aktiv med en række ambitiøse projekter, bl.a. sammen med den fantastiske trommeslager Greg Fox (Liturgy, Zs m.fl.), som han arbejdede med på sidste års enestående musikalske genfortolkning af den polske komponist Henryk Góreckis ‘Symphony No. 3’ også kendt som ‘Symphony of Sorrowful Songs’. Med Greg Fox og en række andre ligesindede har han desuden søsat post-metal projektet Ex Eye, hvis debutalbum udkommer på Relapse i juni.

Men det er og bliver en helt særlig oplevelse at opleve Stetson helt solo på scenen med sin grandiose bas-saxofon, som han tvinger både melankolske og brutale lyde ud af, og som han formår at få til at lyde som alt fra klagende hvalsang til elektronisk dronemusik med en mesterlig brug af circular breathing-teknikker og en unik evne til at bruge rummets resonans. Eller som Exclaim videre skriver i deres anmeldelse af ‘All This I Do For Glory’: »The rhythms, melodies and harmonies produced by one man’s windpipe and fingers are awe-inspiring.«

Det er således med stor glæde, at vi kan byde Colin Stetson tilbage til Jazzhouse med netop en solo-koncert, der skyder Jazzhouses efterårsprogram i gang.