COLD SPECKS - Billetter

DOOM SOUL-GENRENS SKABER LEGER MED MØRKET Den store stemme bag det charmerende, generte ydre fylder endnu engan...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter
EventByDato
COLD SPECKSKØBENHAVN V
VEGA
fr, 13-10-17
21:00
 
Billetter fra DKK 210,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

DOOM SOUL-GENRENS SKABER LEGER MED MØRKET


Den store stemme bag det charmerende, generte ydre fylder endnu engang Lille VEGA den 13. oktober, når Cold Specks kommer på besøg med sine sange om de mørke følelser i kærlighed og vægten af forandring.

Cold Specks, der tidligere har gæstet Danmark med stor succes, betegner selv sin musik som ”Doom Soul”. En fusion af sparsom blues-folk og gotisk gospel, hvor akustiske guitarer krydret med en imponerende vokal går lige i hjertet og får gåsehuden frem.

Med sange som tager udgangspunkt i mørket, der findes i sjælens sprækker og afgrunde, reflekterer Cold Specks over livet og kærligheden. Cold Specks musikalske univers er på en og samme tid ufatteligt smukt, skræmmende og hjerteskærende, men en ting er sikkert – det er uundgåeligt for lytteren at overgive sig til.

Bag kunstnernavnet gemmer sig den canadiske soul pop-sangerinde Al Spx, som i virkeligheden også er et dæknavn for den private musikers fødenavn. I 2012 imponerede hun anmeldere med sit debutalbum I Predict A Graceful Expulsion.

Nu, fem år, og et andet album ved navn Neuroplasticity, senere er hun kun vokset til større international anerkendelse og stor popularitet verden over.

Gennem årene har hun samarbejdet med navne som Moby og Swans, samt turneret og optrådt til prestigefyldte koncerter, som f.eks. Joni Mitchells 70års fødselsdag i Massey Hall.