Coburn & Brownlee - Billetter

Coburn & Brownlee - Billetter

Coburn & BrownleeDer er bel canto-opera af højeste karat på programmet, når sopranen Sarah Coburn og tenoren Lawrence Brownlee igen gæster Tivolis Koncertsal. De to har tidligere væltet salen bl...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Coburn & BrownleeKØBENHAVN V
Tivolis Koncertsal
lø, 03-06-17
19:30
 
Billetter fra DKK 420,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Coburn & Brownlee
Der er bel canto-opera af højeste karat på programmet, når sopranen Sarah Coburn og tenoren Lawrence Brownlee igen gæster Tivolis Koncertsal. De to har tidligere væltet salen bl.a. da de sang hovedpartierne i koncertopførelsen af Bellinis Puritanerne i 2014, og til næste år synger de arier og duetter af både Bellini og hans samtidige kolleger Rossini og Donizetti. Programmet byder på et sandt overflødighedshorn af de ting, de to gør allerbedst; arier og duetter fra bl.a. Bellinis Søvngængersken og Il Pirata, Rossinis Wilhelm Tell og Grev Ory og - ikke mindst - fra Rossinis Regimentets datter … og ja, Lawrence Brownlee synger også den berømte arie med de ikke færre end ni høje C’er. En ren operafest i Tivoli.

Lawrence Brownlee hyldes som en af verdens bedste bel-canto-tenorer og begejstrer publikum og presse i hele verden. Hans stemme har bragt ham til tops i operaens verden, hvor han har optrådt på stort set alle de store scener, ligesom han har optrådt med de helt store symfoniorkestre som f.eks. Berliner Filharmonikerne, Philadelphia Orkestret, Chicago Symfoniorkester, New York Filharmonikerne, Cleveland Orkestret, San Francisco Symfoniorkester og Det bayerske Radiosymfoniorkester. Hans seneste indspilning, Virtuoso Rossini Arias, blev nomineret til en Grammy og fik New York Times’ anmelder Alex Ross til at spørge: ”Findes der en bedre Rossini-tenor end Lawrence Brownlee?”

Med sin virtuose, perlende sølvstemme er den amerikanske sopran Sarah Coburn også en af tidens fornemste eksponenter for bel canto-genren. Coburn optræder i alle de store amerikanske operahuse – Metropolitan, Los Angeles Opera og Chicago-operaen - og besøger heldigvis også lejlighedsvis Europa og har f.eks. optrådt på Staatsoper i Wien.


OBS! Praktisk information
Medvirkende: Tivoli Copenhagen Phil
Dirigent: Michael Balke
Solister: Sarah Coburn, sopran; Lawrence Brownlee, tenor
Konferencier: Henrik Engelbrecht

Kørestolspladser købes ved henvendelse til Tivolis Callcenter på 33151012 eller via Billetlugen Kundeservice på 70263267.