Cliff Richard - Billetter

Cliff Richard - Billetter

Billetter til Cliff Richard, 2017 Aalborg Den legendariske sanger er klar til at besøge Danmark . Han spiller i Skovdalen Aalborg den  11 juni 2017. For at fejre udgivelsen af hans fantastiske ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Spisebillet - Cliff RichardAALBORG
Skovdalen
sø, 11-06-17
16:30
 
Ikke tilgængelig i øjeblikket
Info
Cliff Richard - StåpladserAALBORG
Skovdalen
sø, 11-06-17
20:00
 
Billetter fra DKK 395,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 2 af 2

Eventinfo

Billetter til Cliff Richard, 2017 Aalborg
Den legendariske sanger er klar til at besøge Danmark . Han spiller i Skovdalen Aalborg den  11 juni 2017.

For at fejre udgivelsen af hans fantastiske nye album "Just ... Fabulous Rock 'n' Roll", vil Storbritanniens mest succesfulde hit-maker, Cliff Richard, tage på en sommer tour i 2017 – dog er det kun Storbritannien og Danmark, som får muligheden for at opleve Sir Cliff live.

Cliff er vendt tilbage til sine rødder ved at indspille et album af hans yndlingssange fra den gyldne æra af rock 'n' roll. Disse omfatter Cliff`s gengivelser af skelsættende numre som Roll Over Beethoven, Great Balls of Fire, Sweet Little Sixteen og hans helt egen debut single, Move It.

Albummet har også en duet med kollega idol Elvis Presley på Blue Suede Shoes. Dette har været en karrierelang drøm for Cliff Richard, som nu bliver til virkelighed. Den nye udgivelse følger den enorme succes af hans sidste studiealbum, 'The Fabulous Rock' n 'Roll Sangbog "i 2013, og den højtidelige '75 på 75-75 Career Spanning Hits" i 2015.

'Just ... Fabulous Rock' n 'Roll "vil, forbavsende nok være hans 102. album.

OBS! Praktisk information
Ved køb af billet til kørestolsbruger skal denne købes os Skråens Billetsalg, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg, tlf. 98 12 21 89.

Ved køb af spisebillet skal du også købe en koncertbillet. Spisebilletten giver kun adgang til spisning i Restaurent Papegøjehaven.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Cliff Richard er en britisk popsanger, født i Lucknow, Indien. Inspireret af skifflemusik og Buddy Holly ledede han en række ensembler, før han i 1958 slog igennem med singlepladen Move It, akkompagneret af The Drifters, de senere The Shadows, der fik egen karriere. I 1970'erne moderniserede han sin stil på et album som I'm Nearly Famous (1976...
Læs mere