BRIT FLOYD - Immersion World Tour 2017 KØBENHAVN S - Billetter

on, 18-10-17, 20:00 DR Koncerthuset
DR Byen, Ørestads Boulevard 13, 2300 KØBENHAVN S

Mere information ...

Prisoversigt

Info

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

BRIT FLOYD - Immersion World Tour 2017, DR Koncerthuset, 18-10-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
 
Udsolgt
 
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Arrangør: Live Nation, DR Koncerthuset & Chas Cole f. CMP Entertainmen, Emil Holms Kanal 20, 2300 København S
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Print@Home - Print selv dine billetter
Velkommen til
DR Koncerthuset
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

BRIT FLOYD - Immersion World Tour 2017
Et af de helt store show-begivenheder vender tilbage til Danmark, når Brit Floyd bringer Pink Floyds fantastiske musik til live ved et sensationelt nyt show i DR Koncerthuset; ”Immersion World Tour 2017”.

Det spektakulære ved et Pink Floyd show bliver gengivet i stor lyd, med gigantisk lyssætning og top-moderne video-projektioner.

Udover at optræde med de helt store, gåsehudsfremkaldende momenter fra ”The Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, ”The Wall” og ”The Division Bell”, giver Brit Floyd på denne tur særlig kærlig behandling til “Animals”; som i år har 40 års jubilæum. Forvent blandt andet en stor, show-stoppende version af ”Dogs”.

Brit Floyds shows er et særligt fænomen, og betragtes bredt som et af de bedste ”live-tributes” til det legendariske Pink Floyd. Showet er meget tro mod det originale, pompøse set-up fra den sidste ”Division Bell Tour” i 1994 – med den cirkulære bagskærm, masser af bevægeligt lys og teatereffekter – som giver fans den tættest mulige oplevelse af et originalt Pink Floyd live show.

“Immersion”-showet er det største, bedste og mest ambitiøse show Brit Floyd endnu har leveret – og det siger ikke så lidt.