Cookie- og privatlivspolitik
Hos Billetlugen ønsker vi at give en god og personlig brugeroplevelse. For at gøre dette, bruger vi cookies til at gemme relevant data på din computer, så vi kan huske dine indstillinger og forbedre din personlige brugeroplevelse.

Når du anvender vores hjemmeside, indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på vores hjemmeside. I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse, om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler disse oplysninger, hvad vi bruger oplysningerne til, hvem der har adgang til oplysningerne, samt hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende vores hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til denne cookie- og privatlivspolitik, og dit samtykke til at vi behandler oplysninger om dig i overensstemmelse med denne cookie- og privatlivspolitik.

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, der indeholder data som en hjemmeside kan gemme på din enhed og senere læse, når du besøger hjemmesiden igen. Cookies lagres i din browser og kan ved senere besøg på hjemmesiden genkendes af hjemmesiden, hvorved det gøres muligt at sende individualiseret information til din browser og give dig en forbedret personlig brugeroplevelse af vores hjemmeside. En cookie kan blandt andet indeholde tekst, tal eller en dato, men der er ingen personlige oplysninger lagret i en cookie.

Hvad bruger vi cookies til?
Vi bruger cookies til følgende formål:

- For at fastlægge hvem der besøger vores hjemmeside.
- For at gemme dit brugernavn og kodeord fra gang til gang.
- For at samle statistik på, hvordan hjemmesiden bliver brugt ved brug af Google Analytics.
- Til brug for målrettet markedsføring og indhold
- For at tillade brugere at dele information på og via Facebook.

Ved at anvende cookies får vi mulighed for at tilpasse vores hjemmesides indhold og for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med vores brugeres interesser og ønsker.

Vores samarbejdspartneres cookies:
Vi gør brug af en række samarbejdspartnere - annoncører, mediebureauer og andre tjenester - som indsætter cookies; de såkaldte tredjeparts-cookies.

I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores hjemmeside, samt har adgang til oplysninger indsamlet via cookies fra vores hjemmeside:

- Facebook
- Twitter
- Google+
- LinkedIn
- Frosmo
- TagCommander
- GetsiteControl
- Zendesk
- Activity Stream
- Google AdWords
- Google Analytics

Formålet med de forskellige tredjeparts-cookies er at sikre levering af relevant indhold, relevante annoncer samt at gøre det muligt at logge ind og dele artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende, sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse og således undgå, at du får samme spørgeskema igen.

Billetlugen anvender sociale medie plug-ins fra Facebook. Når en side, der indeholder et socialt plug-in (eller en ”synes godt om” knap) bliver besøgt, forbindes brugerens browser med Facebooks servere, og det indhold, der er nødvendigt for de sociale plug-ins bliver downloadet. Facebook får web-adressen fra bruger, dato og klokkeslæt for tilgang, og brugerens IP-adresse hvis brugeren tidligere har aktiveret knappen ”aktivér sociale medier”. Hvis brugeren er logget ind på Facebook, kan Facebook relatere besøget til hjemmesiden med brugerens Facebook konto. Hvis brugeren klikker på ”Synes godt om” knappen på siden, bliver denne information også sendt til Facebook og lagret der. Hvis brugeren af hjemmesiden ikke er medlem af Facebook, er det muligt, at Facebook vil identificere og gemme brugerens IP-adresse, hvis brugeren har aktiveret knappen ”aktivér sociale medier” Billetlugen har ingen indflydelse på indholdet i plug-ins eller den information, der bliver sendt til Facebook. Information om formålet og omfanget af dataindsamling, den videre behandling af og brug af data af Facebooks og brugerens rettigheder og indstillinger for at beskytte brugerens private sfære og personoplysninger kan findes i Facebooks privatlivspolitik ved at klikke på dette link: http://www.facebook.com/policy.php.

Hvordan undgår eller slipper jeg af med cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår eller slipper af med cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Specifikt for Google Analytics og fravalg af cookies fra Google Analytics:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder, afhængigt af formålet med de pågældende cookies. Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de fjernes automatisk, når de udløber. Uafhængigt af formålet med de cookies, vi sætter hos dig, vil cookies ikke blive opbevaret i mere end højst 24 måneder fra sidste gang, du var inde på vores hjemmeside

Brugere under 13 år:
Hvis du er under 13 år gammel, er det et krav, at en forælder eller værge oplyser sin e-mailadresse med henblik på at godkende din registrering.

Som forælder til eller værge for et barn under 13 år, som vi har indsamlet personlige data fra, har du ret til at gennemse og få sådanne personlige data slettet og til at nægte at tillade yderligere indsamling eller brug af sådanne personlige data. For at gøre det skal du kontakte os ved at skrive til kundeservice@billetlugen.dk.

Behandling af personoplysninger:
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig som person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger om dig, hvilket for eksempel kan ske ved almindelig tilgang af indhold på vores hjemmeside, eller hvis du foretager et køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Disse informationer bruges til at gennemføre dine billetbestillinger, ligesom informationerne også bruges til at identificere dig som bruger samt for at kunne levere og optimere vores services og indhold.

Vi opbevarer dine personoplysninger i det tidsrum, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er nævnt i denne Cookie- og privatlivspolitik. Opbevaringsperioden vil således altid afhænge af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring.
Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Se også afsnittet om "Vores samarbejdspartneres cookies" ovenfor.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre os, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til. Du kan ligeledes klage over vores behandling af dine personoplysninger ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger:
For yderligere oplysninger om vores hjemmeside, brugen af cookies og behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os:

Billetlugen A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
CVR-nummer: 29413274
Telefon: +45 70 263 267 (man-tor 10:00-17:00, fre 10:00-15:30)
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

Vi gør ligeledes opmærksom på Billetlugens Brugervilkår og -sikkerhed.