Girls in Airports – Jazz by the Sea - Billetter

Girls in Airports – Jazz by the Sea - Billetter

Billetter til Girls in Airports – Jazz by the Sea, 2017 København S Girls in Airports’ enestående sound er en mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik. Fire stærke albumudgivelser og en ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Girls in Airports – Jazz by the SeaKØBENHAVN S
Kulturhuset Islands Brygge
ti, 11-07-17
20:00
 
Billetter fra DKK 120,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Girls in Airports – Jazz by the Sea, 2017 København S
Girls in Airports’ enestående sound er en mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik. Fire stærke albumudgivelser og en lang række koncerter har på kort tid slået gruppens navn fast som et af Danmarks stærkeste bud på en ung og moderne jazzgruppe.

Siden de fandt hinanden i 2009 er gruppen vokset sammen til en tæt enhed, der konstant søger at udvide deres sound, som ellers allerede er markant: To horn, keys, percussion og trommer. For hver koncert lægger de en ny slagplan og forsøger at finde på nye veje ind og ud af de melodier, som er kernen i deres musikalske virke.

Girls in Airports er en af de ganske få danske jazzgrupper, som er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale nærmest, hvor end de kommer hen. Deres musik udgives af det toneangivende britiske label Edition Records. For tiden arbejder Girls in Airports frem mod deres femte albumudgivelse – en blanding af nyt og gammelt materiale indspillet på en tour igennem Tyskland i april 2017. Pladen udkommer senere på året.

Inden da kan publikum til Copenhagen Jazz Festival 2017 se frem til en af gruppens medrivende koncerter, når de lægger vejen forbi Kulturhuset Islands Brygge under open air-temaet Jazz by the Sea tirsdag 11. Juli.

Martin Stender – saxofon
Lars Greve - saxofon, klarinet
Mathias Holm – tangenter
Victor Dybbroe – percussion
Mads Forsby – trommer

Copenhagen Jazz Festival

OBS! Praktisk information
Alle dage under Copenhagen Jazz Festival 2017 serverer Bryggens Spisehus tapastallerken eller grillbuffet fra kl 17.00 og frem til koncertstart kl. 20.00. Maden kan forudbestilles på Billetlugen.dk eller købes på dagen.

Tapastallerken a'la Bryggen til 160 kr. bestående af: Pikant tomattapenade, stegte tigerrejer med hvidløg, chili og urter, torskekroketter m. aioli, spansk kartoffeltortilla, stegt chorizo fresco, manchego-ost m. hyldeblomstsyltede rosiner.

Grillbuffet fra Bryggens Spisehus til 170 kr. med et stort udvalg af lækre salater og forskelligt kød fra grillen.