GINTBERG REDER VERDEN – LIVE 2018 NAKSKOV - Billetter

GINTBERG REDER VERDEN – LIVE 2018 NAKSKOV - Billetter
on, 09-05-18, 20:00 Nakskov Teatersal
Søvej 8, 4900 NAKSKOV

‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter nu!

Billetsalget starter 14. september kl. 20:00

Showet er ikke egnet for personer under 15 år.
Nærmere info kan findes på www.gintberg.dk

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Pladsoversigt
Vælg selv dine pladser
GINTBERG REDER VERDEN – LIVE 2018, Nakskov Teatersal, 09-05-18
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 340,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Arrangør: HM’88, Nakskov, Frodesvej 4, 4900 Nakskov
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Standard post - Billetter fremsendes med standard post i Danmark
  • Print@Home - Print selv dine billetter
  • International post - Billetter fremsendes med standard post uden for Danmark
Velkommen til
Nakskov Teatersal
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen:

“Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten.

Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten.

‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

OM JAN GINTBERG
Jan Gintberg debuterede som stand-up-komiker i 1992, og fik sit folkelige gennembrud fem år senere med sine berømte taler til nationen i kultprogrammet, Tæskeholdet på P3. Siden da er det lykkedes Gintberg at skabe trængsel ved billetlugerne, som en af landets bedste og mest ivrigt turnerende stand-up-komikere.

Han var den første af de nye komikere der tog standuppen fra de mindre klubber til de større teaterscener med showet “Det ligger i Generne”, der blev stærkt anmelderrost ligesom hans efterfølgende shows.
Derudover har Jan slået sine folder som vært og redaktør på en række samfundssatiriske tv-programmer på DR og TV2, herunder Gintberg Showoff, Vindhætterne, Var det dét? samt det dagsaktuelle satireprogram Gintbergs Store Aften, som havde helt absurd høje seertal … i hvert fald på Zulu! Jan har tidligere været holdkaptajn og vært på den ugeaktuelle satirequiz “Ugen der gak”.

Jan været hovedpersonen i en lang række andre tv programmer og serier herunder rejseprogrammet “Eventyrerne”, “Gintberg Går Banzai i Japan” og underholdningsprogrammet ”Er du klogere end en 10-årig” på TV3. Som forfatter har Jan Gintberg bl.a. skrevet satiriske klummer til adskillige aviser og i flere omgange været fast TV anmelder på Ekstrabladet.
Han har udgivet to bøger på forlaget Gyldendal: DysFunktionel Far og Gintbergs Verden. Som lidt ekstra bonus-info, bør det nævnes, at Jan har været au-pair pige i San Francisco, dør til dør sælger af olie-malerier, og at han er uddannet landmand OG tilmed har en bachelor i jordbrugsøkonomi fra Veterinær og Landbohøjskolen på Frederiksberg – et ekstravagant og glamourøst karriereforløb, som han dog forlod til fordel for et hårdt arbejdende liv som freelance stand-up-komiker.

Jan har for tiden stor succes med programrækken Gintberg på Kanten på DR1, der på favnende satirisk vis rejser rundt i landets og rigsfælleskabets udkanter og lukkede samfund for at tage den selvironiske puls på de ellers så problem-udråbte steder!