SPACE SERIES – lyd, lys, musik og rum - Billetter

SPACE SERIES – lyd, lys, musik og rum. Space Series er en ny koncertserie, hvor man med et glas vin i hånden ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter

Eventinfo

SPACE SERIES – lyd, lys, musik og rum.

Space Series er en ny koncertserie, hvor man med et glas vin i hånden i Den Sorte Diamants højloftede atrium kan høre musikken fra det imponerende 12-kanalers højtalersystem. Samtidig vil en gruppe visuelle designere transformerer rummet, så lyd, lys og musik går op i en højere enhed.

Elektronisk musik af to unge komponister præsenteres på det store højttaleranlæg i Diamantens atrium, det Sebastian Edin og Filip Johan Arnested.

Der vil ligeledes blive spillet værker der tidligere er blevet opført på anlægget, dette vil være musik af bl.a. Fuzzy og Søs Gunvor Ryberg.

Wayne Siegel har udviklet et computersystem som gør ham i stand til at flytte lyd rundt i det store atrium i Den Sorte Diamant ved hjælp af sine håndbevægelser. Her præsenterer han en live koncert, som byder på værker skabt specielt til dette rum.

Obscura Vertigo sætter atrium under kraftig videobehandling når de sender projektioner op på Det Kgl. Biblioteks vægge, som de gjorde på Sfærenes Musik i 2016 (se billede), tilpasset musikken skrevet til Den Sorte Diamants 12 kanals system.

Wayne Siegel, lyddesign

Obscura Vertigo, video/lys

Program: Musik af bl.a. Fuzzy, Wayne Siegel, Sebastian Edin og Filip Johan Arnestad.