Rune Klan - Barnløs, Nakskov - Billetter

Rune Klan - Barnløs, Nakskov - Billetter

RUNE KLAN LIVE 2017 – BARNLØSRune Klan har det godt. Hverken livskrise eller andre synlige problemer at slås med som kunstner. Han er netop rundet 40 år og er lykkelig gift. Af uransagelige årsa...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Rune Klan - BarnløsNAKSKOV
Nakskov Teatersal
fr, 08-09-17
20:00
 
Billetter fra DKK 315,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

RUNE KLAN LIVE 2017 – BARNLØS
Rune Klan har det godt. Hverken livskrise eller andre synlige problemer at slås med som kunstner. Han er netop rundet 40 år og er lykkelig gift. Af uransagelige årsager har han dog stadig ikke sat børn i verden. Det faktum kombineret med generel aldersvisdom, har, i følge tryllemesteren selv, givet optimale betingelser og tid til at skabe et helt nyt show. Et show til den allerøverste underholdningshylde, hvor han hører hjemme.

Publikum og anmeldere er enige i dette. Dette show er et foreløbigt helstøbt højdepunkt i trylle-komik-mesterens karriere.

Modigt, originalt, fantastisk, genialt, rørende og overraskende er superlativer som går igen i tilbagemeldingerne.
Hvorfor må du selv finde ud af? ALLE bør opleve dette sublime show live. Om man har børn eller ej.


Uddrag fra anmeldelserne:

BT (5 stjerner) ⭐⭐⭐⭐⭐ ”Fem stjerner til Rune Klans svendestykke: Tryllepunkeren er blevet voksen.”

POLITIKEN (5 hjerter) ❤❤❤❤❤ ”…han en komediant af den helt særlige slags, der skal frelse menneskeheden fra mismod i disse så ufrivilligt komiske tider.”

BERLINGSKE (5 stjerner) ⭐⭐⭐⭐⭐ ”Afslutningen sætter en tyk streg under mandens originalitet, og får igen en til at spekulere over, hvor langt Rune Klan kunne nå, hvis han prioriterede at prøve sig selv seriøst af i England eller USA.”

EKSTRA BLADET (5 stjerner) ⭐⭐⭐⭐⭐ ”Du vil more dig, du vil blive forundret, og du vil blive bevæget. Her er noget på spil, og jeg har aldrig oplevet Rune Klan i bedre form.”

MAGASINET KBH (5 stjerner) ⭐⭐⭐⭐⭐ ”Det er bare et unikt show af humor, tryl og dybde – og man griner, kramper, forundres, imponeres og overvældes.”

NORDJYSKE (5 stjerner) ⭐⭐⭐⭐⭐ ”I selskab med Rune Klan er der både stof til eftertanke, imponerende tryllerier og rigeligt med motion til lattermusklen.”

FULD TURNÉPLAN OG MERE INFO PÅ: www.runeklan.dk

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Rune Klan er en dansk stand-up komiker og tryllekunstner. Han har tryllet siden 1987, og har udgivet en instruktionsvideo for tryllekunstnere, Three Pieces of Silver. Klan har bl.a. boet i Mellemøsten og i Canada, samt turneret i USA, hvor han har undervist andre tryllekunstnere. I 2002 var Rune Klan en af de 5 skuespillere i DR2-serien "Perf...
Læs mere