Back To Back - Aalborg - Billetter

Back To Back - Aalborg - Billetter

Til efteråret fejrer Back to Back deres 30 års jubilæum med intimkoncerter rundt i landet.Det startede i 1987 med bandets debut album ”Den Første” udgivet på Medley. Det er siden blevet til 5 st...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Back To BackAALBORG
Skråen i Nordkraft
lø, 14-10-17
20:00
 
Billetter fra DKK 225,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Til efteråret fejrer Back to Back deres 30 års jubilæum med intimkoncerter rundt i landet.

Det startede i 1987 med bandets debut album ”Den Første” udgivet på Medley. Det er siden blevet til 5 studie albums, et hav af singler, opsamlings albums, remixes, og hitliste placeringer i både ind- og udland.

At landets radio stationer stadig dagligt spiller sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”, ”Langt Væk På Havet Et Sted”, ”Varm Chokolade” understreger bandets popularitet og deres plads i den danske musikhistorie.

Om 30 års jubilæet fortæller Morten Remar: Det er helt utroligt at vi kan se tilbage på 30 år. Det er en kæmpe ære at have været med til at skabe noget som har betydet så meget for andre. Vi møder så mange mennesker der fortæller hvor meget de har oplevet med vores musik, det er skønt at kunne dele det hele med dem igen. Nis Bøgvad tilføjer: Det er fantastisk at genopleve alt det vores sange har betydet for vores publikum. Vi er meget taknemmelige over stadig kunne dele vores musik med alle dem der kommer og synger med.