Danish Open Bellydance 2017 - Billetter

Danish Open Bellydance 2017 - Billetter

Danish Open Bellydance 2017 - gå ikke glip af dette 1001 nats eventyr. Det bliver i en klasse for sig når mellem 100-120 dansere i løbet af festival weekenden vil konkurrere om at blive vi...

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter
EventByDato
Oriental Fusion and Open StageGLOSTRUP
Glostrup Hallen
fr, 10-11-17
19:30
 
Billetter fra DKK 135,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Tomorrow’s Stars, Group and Opening GalaGLOSTRUP
Glostrup Hallen
lø, 11-11-17
18:00
 
Billetter fra DKK 240,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Grand Diva, Soloist and Closing GalaGLOSTRUP
Glostrup Hallen
sø, 12-11-17
13:00
 
Billetter fra DKK 240,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 3 af 3

Eventinfo

Danish Open Bellydance 2017 - gå ikke glip af dette 1001 nats eventyr. Det bliver i en klasse for sig når mellem 100-120 dansere i løbet af festival weekenden vil konkurrere om at blive vinderne af Danish Open Bellydance. Sjældent vil I se så meget energi og nærvær kombineret med flotte kostumer, smukke kvinder og medrivende musik som når de deltagende dansere vil folde sig ud.

Danmark er kendt for sine dygtige mavedansere og grupper. Flere har vundet internationale konkurrencer over hele Europa. Her giver Danmark internationale mavedansere mulighed for at konkurrere på dansk grund.

Om Danish Open Bellydance
Deltagerne vil konkurrere hen over weekenden fra den 10.–12. november 2017 i fem konkurrence kategorier - hhv. Oriental Fusion, Tomorrow’s Stars, Gruppe, Solist og Grand Diva.

Der vil være flere dansekyndige dommere til at sikre at det hele går retfærdigt til. Dommerne i 2017 er: Benedikte Solbjerg (Danmark), John Rinaldo Jonassen (Danmark), Khaled Mahmoud (Egypten), Azad Kaan (Tyrkiet/Tyskland), Mercedes Nieto (Ungarn) og Inessa Nicolajsen (Danmark).

Ud over konkurrencerne vil der være Open Stage (fredag) og to gallashows (hhv. lørdag og søndag), samt et stort udbud af workshops med de danske som udenlandske dommere og gæstelærer. Der er bl.a. også en gratis workshop i mavedans fredag eftermiddag kl. 17-18 hvor alle er velkomne. Se mere på www.DanishOpenBellydance.dk

Hele weekenden vil der være basarer hvor man kan lade sig friste af 1001 nats flotte kostumer, smykker m.m.

Om programmet

Fredag

Fredag den 10. november vil byde på konkurrencen ”Oriental Fusion”, samt Open Stage. Tidspunkterne angivet herunder er kun estimerede. Der vil løbende være pauser og basaren er åben under hele showet.

Kl. 17.30: Dørene åbnes for publikum - adgang til basar området

Kl. 19.30:
• Konkurrencen ”Oriental Fusion”
• Open Stage - medens vi venter på resultatet
• Vinder ceremoni

Lørdag
Lørdag den 11. november vil byde på konkurrencerne ”Tomorrow’s Stars og Group”, samt Galla Show. Tidspunkterne angivet herunder er kun estimerede. Der vil løbende være pauser og basaren er åben hele aftenen.
Kl. 16.00: Dørene åbnes for publikum - adgang til basar området
Kl. 17.00: Modeshow fra scenen – se hvad basaren og sponsorer kan byde på
Kl. Kl. 17.00-19.00: Buffet - kun mod forudbestilling inden 5. november og med gyldig billet

Kl. 18.00:
• Konkurrencerne ”Tomorrow’s Stars” og ”Groups”
• Galla Show
• Vinder ceremoni

Søndag

Søndag den 12. november vil byde på konkurrencerne ”Grand Diva” og ”Soloist”, samt Galla Show. Tidspunkterne
angivet herunder er kun estimerede. Der vil løbende være pauser og basaren er åben hele aftenen.
Kl. 11.00: Dørene åbnes for publikum - adgang til basar området
Kl. 12.00: Modeshow fra scenen – se hvad basaren og sponsorer kan byde på
Kl. 13.00:

• Konkurrencerne ”Grand Diva” og ”Soloist”
• Galla Show - medens vi venter på resultaterne
• Vinder ceremoni

 •  
  Danish Open Bellydance
    5 stars, fra 2 Fan reports
 • Glostrup - Glostrup Hallen

  11-11-16

  Super gennemført arrangement m. dans på højt niveu af Heidi Mary, 24-05-17
  Hvis man elsker dans, glimmer, pailletter og fantastisk orientalsks stemning, så får man ved Danish Open Bellydance en oplevelse udover det sædvanlige. I løbet af festival weekenden er der: -5 danse konkurrencer hvor niveauet er tårnhøjt -14 workshops, hvoraf en er en GRATIS begynder workshop hvor alle er velkomne -2 gallashows med optræden af blandt andet de professionelle dommere -1 Open stage show - 2 mode-shows hvor bazarer og sponsorer viser deres fantastiske ting frem. Derudover byder weekenden på et fantastik bazarområde samt buffetmiddag lørdag aften og en stemning der er helt i top. Alt er timet og tilrettelagt ned til mindste detalje for at sikre, at alle uanset om man er publikum, deltager eller hjælper føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Kan varmt anbefale alle at sikre sig billet til Danish Open Bellydance, uanset om man tidligere har set mavedans eller ej. Oplevelsen af de ekstremt dygtige dansere på den store scene, i de helt fantastiske pailletbesatte kostumer, er en oplevelse der vil få alle op af stolen og klappe i takt til den orientalske rytme. Sjællenet har jeg oplevet en så god stemning, og ikke mindst et publikum der engagerer sig ved at heppe på deres favorit, og kommer med dejlige positive tilkendegivelser, når en danser fx laver noget ekstra teknisk svært, eller præstere noget der får publikum til at måbe. Festivalen afholdes hver åt i november
 • Glostrup - Glostrup Hallen

  11-05-17

  Fantastisk festival af Regitze, 11-05-17
  Højt niveau af dans i konkurrencer og shows krydret med 1001 nats basarer med spændende varer. Her kan man opleve professionalle mavedansere fra hele verden i hyggelige rammer. Sidder ved runde borde, med dæmpet belysning imens man kan nyde sin mad eller drikke ved bordene. Godt udsyn fra alle pladser idet scenen er højt hævet. Festivallen tilbyder i øvrigt en gratis workshop i mavedans i løbet af weekenden, så man selv kan få lov at prøve kræfter med dansen. Kan varmt anbefales.