Rune Klan - Barnløs - Værløse - Billetter

Rune Klan - Barnløs - Værløse - Billetter

Han runder 40 år om lidt og er lykkelig gift, men af uransagelige årsager har han stadig ikke sat børn i verden. Det faktum kombineret med generel aldersvisdom, har, i følge tryllemesteren...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Rune Klan - BarnløsVÆRLØSE
Galaksen
to, 05-10-17
19:00
 
Billetter fra DKK 320,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 1 af 1

Eventinfo

Han runder 40 år om lidt og er lykkelig gift, men af uransagelige årsager har han stadig ikke sat børn i verden. Det faktum kombineret med generel aldersvisdom, har, i følge tryllemesteren selv, givet optimale betingelser og tid til at skabe et helt nyt show. Et show til den allerøverste underholdningshylde, hvor han hører hjemme.

Publikum og anmeldere er enige i dette. Dette show er et foreløbigt helstøbt højdepunkt i trylle-komik-mesterens karriere.
Modigt, originalt, fantastisk, genialt, rørende og overraskende er superlativer som går igen i tilbagemeldingerne.

Hvorfor må du selv finde ud af? ALLE bør opleve dette sublime show live. Om man har børn eller ej.

Uddrag fra anmeldelserne:

POLITIKEN (5 hjerter) 
”…han en komediant af den helt særlige slags, der skal frelse menneskeheden fra mismod i disse så ufrivilligt komiske tider.”

BERLINGSKE (5 stjerner) 
”Afslutningen sætter en tyk streg under mandens originalitet, og får igen en til at spekulere over, hvor langt Rune Klan kunne nå, hvis han prioriterede at prøve sig selv seriøst af i England eller USA.”

EKSTRA BLADET (5 stjerner) 
”Du vil more dig, du vil blive forundret, og du vil blive bevæget. Her er noget på spil, og jeg har aldrig oplevet Rune Klan i bedre form.”

BT (5 stjerner) 
”Fem stjerner til Rune Klans svendestykke: Tryllepunkeren er blevet voksen.”

Der er mulighed for at tilkøbe middag inden showet. Pris: 150 kr.
Menuen offentliggøres snarest.
 

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Rune Klan er en dansk stand-up komiker og tryllekunstner. Han har tryllet siden 1987, og har udgivet en instruktionsvideo for tryllekunstnere, Three Pieces of Silver. Klan har bl.a. boet i Mellemøsten og i Canada, samt turneret i USA, hvor han har undervist andre tryllekunstnere. I 2002 var Rune Klan en af de 5 skuespillere i DR2-serien "Perf...
Læs mere