Bålhøj Festival 2017 - Billetter

Bålhøj Festival 2017 - Billetter

Bålhøj Festival 201710-års jubilæumsfestivalLørdag d. 12. august er der festival i skoven på toppen af Bålhøj i Øster Brønderslev for 10. gang, og det bliver fejret med et brag, når festivalen p...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Bålhøj Festival 2017BRØNDERSLEV
Bålhøj Festival
lø, 12-08-17
13:30
 
Ledige billetter
Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Bålhøj Festival 2017
10-års jubilæumsfestival

Lørdag d. 12. august er der festival i skoven på toppen af Bålhøj i Øster Brønderslev for 10. gang, og det bliver fejret med et brag, når festivalen præsenterer det største musikprogram nogensinde.

Festivalen finder i jubilæumsåret tilbage til sine rødder og præsenterer masser af rock musik, bands med kant og upcoming stjerner. I centrum af alt musikken står familie-hyggen i de grønne omgivelser i skoven stadig med legemuligheder for de mindste publikum.

To af Danmarks bedste live-rockbands ”Magtens Korridorer” og ”The Blue Van” står øverst på musikprogrammet. Derudover kan man opleve Ib Grønbech, Jonah Blacksmith, Sjakket, Kejser Larsen, Tine Vingaard, Vintage Affair, FAME og vinderen af konkurrencen ”Byens Bedste Band”, der afholdes af Kulturskolen i Brønderslev.

Ranch-området ved Bålhøj Festivalen indbyder igen i år børn og barnlige sjæle til at hygge sig hele eftermiddagen med masser af aktiviteter, såsom svævebane, ponyridning, indianerlejr, hestevogne, jagt med bue og pil og meget mere. Det er altid en summen af liv og glade ansigter blandet med hestevrinsk og indianerhyl.

Køb billet til Bålhøj Festival og få: • Mere end 10 timers non-stop musik fra 2 scener • 10 musikalsk varierede koncerter med nogle af Danmarks største musiknavne • Adgang til den store ranch med fri leg i fire timer for alle børn • En unik oplevelse med intens stemning i skoven og flotte lys i træerne

Ib Grønbech
FAME band
Jonah Blacksmith
Magtens Korridorer
The Blue Van
Sjakket Bandcamp


Fowli
Bålhøj Festival

OBS! Praktisk information
Kørestolsbrugere - det kan være lidt besværlig med adgangsvejen igennem skoven.