Venuepoint billetsystemet

Venuepoint er webbaseret, hvilket betyder, at der ikke skal installeres klienter o.lign. Venuepoint tilgås via en internetbrowser og giver fuld funktionalitet, uanset hvor der logges på.

Venuepoint ejes og er udviklet af Billetlugen A/S. Da Billetlugen råder over sin egen udviklingsafdeling, undergår systemet konstant udvikling drevet af brugernes behov og ønsker. Venuepoint er udviklet med henblik på at understøtte en intuitiv salgsproces med mange forskellige brugerlag. Dette gør, at Venuepoint egner sig til både den erfarne og til den nye bruger.

Med Venuepoint har brugere derfor kun ét system, der indeholder alle funktioner. Ved hjælp af en præcis brugerstyring har brugere på forskellige niveauer kun adgang til relevante funktioner.

Tankegangen og filosofien bag Venuepoint er, at fusionere funktionaliteter, som er kendt fra traditionelle "stand-alone" billetsystemer med værktøjer, som kendes fra e-handel og e-marketing. Det giver brugeren af Venuepoint et stærkt salgs- og administrationsværktøj til venues. Ideen er, at kunne tilbyde et let anvendeligt billetsystem, som er kombineret med et stærkt marketings- og administrationsværktøj.

Brugervenlighed

I design og udvikling af Venuepoint er der lagt stor vægt på brugervenlighed. Alt er opbygget på en intuitiv måde, som gør, at en uøvet bruger hurtigt kan tilegne sig de mest gænge funktioner samt gradvist lære sig selv flere. Det nedbringer tiden til uddannelse og betyder, at alle i organisationen hurtigt kan få glæde af at anvende systemet.
Systemet er modulbaseret og der kan gennem en udbygget brugerstyring gives adgang til de forskellige elementer. Brugerrettighederne kan styres på individ- eller gruppeniveau, så den enkelte bruger kan få specifikke rettigheder, eller en gruppe kan få fælles rettigheder. En gruppe kan f.eks. være dørsalgspersonale, administration, ledelse m.v. Når gruppen er oprettet, er det enkelt at tilmelde og framelde personer.

Kontakt Billetlugens salgsafdeling på salg@billetlugen.dk for at aftale et møde hvor du kan få præsenteret Venuepoint og alle mulighederne.