Aretha Franklin Tribute - Billetter

Aretha Franklin Tribute Feat. Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel, Maria Montell & Karen Mukupa. Den levende le...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter

OBS: Billetten er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Medlemmet skal registrere sig ved at udfylde et medlemskort i indgangen. Betalingen kan ske i indgangen eller ved at vælge billettype Inkl. medlemskort, hvor medlemsskab er inkluderet i prisen.

EventByDato
Aretha Franklin TributeNÆSTVED
Vershuset
fr, 08-09-17
21:30
 
Billetter fra DKK 200,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Aretha Franklin Tribute
Feat. Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel, Maria Montell & Karen Mukupa.
Den levende legende Aretha Franklin, har med udødelige klassikere som ”(You make me feel like) A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” bevæget og begejstret fans verden over – fra Barack Obama til vores egen Benjamin Koppel – gennem de sidste seks årtier.
Aretha Franklins gennemslagskraft og medrivende sange er ikke til at komme uden om. Hendes sange sender publikum på følelsesmæssige rutsjebaneture af de helt store; fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning.
I marts 2017 fyldte the Queen of Soul 75 år, og det fejres med en koncertturné, der byder på alle de største hits med Aretha Franklin i sunget af nogle af Danmarks dygtigste sangerinder.