África Negra (ST) - Billetter

Billetter til África Negra (ST), 2017 København N Med legende improvisationer i polyrytmiske forløb sætter legenderne af São Tomé og Príncipes dansemusik kroppen i svingninger Igennem fire år...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
África Negra (ST)KØBENHAVN N
Global Copenhagen
lø, 03-06-17
21:00
 
Billetter fra DKK 100,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til África Negra (ST), 2017 København N
Med legende improvisationer i polyrytmiske forløb sætter legenderne af São Tomé og Príncipes dansemusik kroppen i svingninger Igennem fire årtier har África Negra været den vigtigste musikambassadør for São Tomé og Príncipes populære og traditionsrige dansemusik, der trækker tråde til både den ghanesiske rumba, soukous, og portugisisk folkemusik. De syv musikere er levende legender på øgruppen, og har med deres særlige blanding af groovende rytmer tilsat energiske sceneoptrædener, skabt sig et navn i resten af verden.

África Negra blev første gang samlet i 1974 omkring øgruppens udendørs danseklubber, “fundoes”, som hver eneste lørdag sprydler af musikalsk energi. Efter deres debut i start 80erne, på et portugisisk pladeselskab, begyndte de at tunere i regionen omkring Guineabugten og rygterne om deres groovende og polyrytmiske musik spredte sig som en steppebrand. Efter nogle års tavshed vendte gruppen stærkt tilbage i sommeren 2014 med turné i Vestafrika, Europa og Sydamerika. I front er stadig João Serias’ melodiøse vokal, der bakkes op af Albertinos’ legende og rytmiske basgange, som hverken har mistet opfindesomhed eller styrke, men er blevet ved med at udvikle sig igennem snart fire årtier. Musikerne spiller med en uændret vitalitet og er eminente til at fange deres publikum, når de i legende improvisationer med polyrytmiske forløb og guitarbåret melodier, sætter kroppen i svingninger.